Welkom op Naald & Draad

Dé handwerkwinkel van Schoten! Waar iedereen met een grote glimlach wordt geholpen!! Bestel nu ook uw producten online!! Snelle afhandeling van uw bestelling! Niet voorradig? Niet te vinden op de website? Contacteer ons per mail : naaldendraadschoten@hotmail.com! 

Wie zijn wij?

Naald en Draad is een speciaalzaak voor alle vormen van handwerk. Wij zijn gelegen in het hartje van Schoten aan het marktplein en de Paalstraat. U kan bij ons terecht voor alle soorten handwerken. Wij hebben een grote keuze in verschillende soorten handwerkstoffen. Tevens bezitten wij de verschillende kleuren van handwerkgarens van DMC.

Wij bieden U een groot assortiment van Amerikaanse en Engelse kruissteekpatronen en paketten. Kortom elke beginnende of gevorderde handwerker kan bij ons terecht.

Voor de geïnteresseerde beginners of handwerkfanaten in hart en ziel geven wij cursussen in technieken zoals Perzisch Ajour en Hardanger maar ook nog zoveel meer. De verschillende cursussen die wij aanbieden worden gegeven door professionele handwerkers en streven naar een zo gevarieerd mogelijk aanbod van tutorials.

Naast handwerken leveren wij tevens diverse Patchwork stoffen en katoenen stoffen met daarnaast nog verschillende hulpmiddelen om uw Patchwork of Quiltkunst te verfijnen.

Voor de breisters, beginnende of gevorderde, hebben we een grote keuze van wol in huis. En natuurlijk voor elke naaister of kleermaakster leveren wij de nodige mercerie. Kortom door ons groot aanbod en keuze vindt U gegarandeerd uw gading bij ons. Wij zijn officieel verdeler van verschillende gerenommeerde merken.

Wij streven ernaar om een zo goed mogelijk product en service aan te bieden aan onze klanten. Onze service is alom gekend bij onze klanten. Voor ons staat service bovenaan de lijst.

Hip Hip Hoera! Een wolk van een webshop is geboren. Een hemel van een toekomst staat je te wachten. De Melkweg wordt de nieuwe straat van Naald & Draad. Veel succes, Hilde

Hilde

Proficiat

Locatie

Adres

Naald & Draad, Markt 23, 2900 Schoten

Openingsuren

Dinsdag - Vrijdag

09h00 - 12h30 & 13h30 - 18h00

Zaterdag

09h00 tot 16h00

Maandag & zondag

Gesloten